NIEUWS

Fusie

Groot nieuws!! Vanaf 1-1-2023 gaan praktijk Ergotherapie Hamers en praktijk Ergotherapie van Haperen de krachten bundelen! Meer body, meer flexibiliteit, meer kennis en een breder aanbod van specialisaties binnen de praktijk. Wij gaan onder de nieuwe naam VIA ergotherapie verder, maar wel met dezelfde vertrouwde gezichten!


LEES MEER

Nieuwe collega!

Even voorstellen: Mijn naam is Maartje Buijk. Sinds kort ben ik als ergotherapeut het team komen versterken. Eerder heeft u mijn naam binnen de praktijk wellicht al voorbij horen komen, als stagiaire of assistent. Met trots heb ik ondertussen mijn diploma behaald en heb ik sinds november mijn werkzaamheden kunnen uitbreiden tot die van ergotherapeut.


LEES MEER

Geen wachtlijst meer!

Gelukkig kan ik de mededeling doen dat de praktijk geen wachtlijst meer heeft!! De komst van onze nieuwe collega gaat ervoor zorgen dat we meer ruimte, flexibiliteit en specialisaties tot onze beschikking hebben. We verwelkomen Corine van Dal, een collega met veel werkervaring en veel enthousiasme om zich binnen de eerstelijn in te gaan zetten. [...]


LEES MEER

Ergotherapie Hamers en
Ergotherapie van Haperen

gaan per 1 januari 2023 samen verder als

via ergotherapie