Heeft u vragen? Bel dan op 076 700 22 50 of mail naar info@ergotherapiehamers.nl

Aangenaam, wij zijn
Judith en Maartje.

Judith Hamers
Ergotherapeut

Kwaliteitsregister Paramedici: 19911194390

De afgelopen jaren heb ik brede werkervaring opgedaan binnen het verpleeghuis en in de eerste lijn. De uitdaging van mijn vak zit hem in het feit dat ik mensen ondersteun om zo zelfstandig mogelijk en optimaal te leven. Kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen maakt ergotherapie een bijzonder beroep. Steeds kijkend naar de persoon als uniek mens en wat voor die persoon belangrijk is, is voor mij het uitgangspunt.

Specialisaties

Maartje Buijk
Ergotherapeut

Kwaliteitsregister Paramedici: 29106479590

Sinds eind 2021 ben ik als ergotherapeut het team komen versterken. Eerder heeft u mijn naam binnen de praktijk wellicht al voorbij horen komen, als stagiaire of assistent. Van kinds af aan vond ik het leuk om mensen te helpen en hun dag een beetje beter te maken. Als ergotherapeut mag ik mensen helpen door samen de zoektocht aan te gaan in activiteiten en weer zo goed mogelijk in het dagelijkse leven te laten passen. Met oog voor de diversiteit van de mens maakt dat iedere vraag anders is. De probleemoplossende bril en het vergroten van de zelfstandigheid van mensen door hun eigen kwaliteiten en omgeving te benutten, maakt dat ik mijn werk iedere dag met veel plezier uitvoer.

Specialisaties

  • Geriatrie
  • Woningaanpassingen
  • Vervoersvoorzieningen
  • Valpreventie

Locaties & samenwerking

De praktijk is gevestigd binnen Medisch Centrum Donk in Breda,  binnen Topfysiotherapie Bavel, binnen Fysio Mariastraat in Rijen en binnen Gezondheidscentrum Vrachelen in Oosterhout.

Naast de locaties werken we met diverse praktijken en verschillende therapeuten, artsen, praktijkondersteuners en thuiszorgorganisaties samen. Ergotherapie Hamers vindt deze multidisciplinaire samenwerking binnen de eerstelijnszorg een grote meerwaarde voor de behandeling.

Huisbezoeken kunnen ingepland worden voor o.a. Breda, Bavel, Dorst, Rijen, Teteringen, Oosterhout .

Overtuigd? Maak kennis met ons.