Aangenaam, wij zijn
Judith, Maartje en Corine.

Judith Hamers
Ergotherapeut

Kwaliteitsregister Paramedici: 19911194390

De afgelopen jaren heb ik brede werkervaring opgedaan binnen het verpleeghuis en in de eerste lijn. De uitdaging van mijn vak zit hem in het feit dat ik mensen ondersteun om zo zelfstandig mogelijk en optimaal te leven. Kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen maakt ergotherapie een bijzonder beroep. Steeds kijkend naar de persoon als uniek mens en wat voor die persoon belangrijk is, is voor mij het uitgangspunt.

Specialisaties

Maartje Buijk

Maartje Buijk
Ergotherapeut

Kwaliteitsregister Paramedici: 29106479590

Sinds eind 2021 ben ik als ergotherapeut het team komen versterken. Eerder heeft u mijn naam binnen de praktijk wellicht al voorbij horen komen, als stagiaire of assistent. Van kinds af aan vond ik het leuk om mensen te helpen en hun dag een beetje beter te maken. Als ergotherapeut mag ik mensen helpen door samen de zoektocht aan te gaan in activiteiten en weer zo goed mogelijk in het dagelijkse leven te laten passen. Met oog voor de diversiteit van de mens maakt dat iedere vraag anders is. De probleemoplossende bril en het vergroten van de zelfstandigheid van mensen door hun eigen kwaliteiten en omgeving te benutten, maakt dat ik mijn werk iedere dag met veel plezier uitvoer.

Specialisaties

  • Dementie
  • Woningaanpassingen
  • Vervoersvoorzieningen
  • Valpreventie

Corine van Dal
Ergotherapeut


Kwaliteitsregister Paramedici:
29912551890

In 2007 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en heb sindsdien vooral gewerkt met doven, slechthorenden en mensen met tinnitus. Daarnaast heb ik ook een aantal jaren in de GGZ gewerkt. Ik kom dus uit de specialistische hoek. Afgelopen jaren heb ik me gefocust op het toepassen van energiemanagement. Hoe kan je je dagelijkse leven weer in balans krijgen?
Denken wat kan is wat ik graag doe, elke dag weer. Zelf weer regie en balans krijgen in het dagelijks leven. Daar zet ik me graag voor in. 

Specialisaties

  • Energiemanagement
  • Acceptance Commitment Therapy
  • Auditieve beperkingen
  • GGZ
  • COVID-19

 

Therapeuten Ergotherapie Hamers

Locaties & samenwerking

De praktijk is gevestigd binnen; Medisch Centrum Donk in Breda,  Fysiotherapie Dorst, Fysio Mariastraat in Rijen en in Oosterhout (Abdis van Thornstraat 76).

Naast de locaties werken we met diverse praktijken en verschillende therapeuten, artsen, praktijkondersteuners en thuiszorgorganisaties samen. Ergotherapie Hamers vindt deze multidisciplinaire samenwerking binnen de eerstelijnszorg een grote meerwaarde voor de behandeling.

Huisbezoeken kunnen ingepland worden voor o.a. Breda, Dorst, Rijen, Teteringen, Oosterhout .

Overtuigd? Maak kennis met ons.

Ergotherapie Hamers en
Ergotherapie van Haperen

gaan per 1 januari 2023 samen verder als

via ergotherapie