Heeft u vragen? Bel dan op 076 700 22 50 of mail naar info@ergotherapiehamers.nl

Aangenaam, wij zijn
Judith en Maartje.

Judith Hamers
Ergotherapeut

Kwaliteitsregister Paramedici: 19911194390

De afgelopen jaren heb ik brede werkervaring opgedaan binnen het verpleeghuis en in de eerste lijn. De uitdaging van mijn vak zit hem in het feit dat ik mensen ondersteun om zo zelfstandig mogelijk en optimaal te leven. Kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen maakt ergotherapie een bijzonder beroep. Steeds kijkend naar de persoon als uniek mens en wat voor die persoon belangrijk is, is voor mij het uitgangspunt.

Cognitieve revalidatie therapie
100%
Sensorische integratie
100%
Energiemanagement
100%
MS
100%
COPD
100%
COVID-19
100%

Maartje Buijk
Ergotherapeut

Kwaliteitsregister Paramedici: 29106479590

Sinds eind 2021 ben ik als ergotherapeut het team komen versterken. Eerder heeft u mijn naam binnen de praktijk wellicht al voorbij horen komen, als stagiaire of assistent. Met trots heb ik ondertussen mijn diploma behaald en heb ik sinds november mijn werkzaamheden kunnen uitbreiden tot die van ergotherapeut.

Geriatrie
100%
Woningaanpassingen
100%
Vervoersvoorzieningen
100%
Valpreventie
100%

Locaties

De praktijk is gevestigd binnen Medisch Centrum Donk in Breda,  binnen Topfysiotherapie Bavel, binnen Fysio Mariastraat in Rijen en binnen Gezondheidscentrum Vrachelen in Oosterhout.

Naast de locaties werken we met diverse praktijken en verschillende therapeuten, artsen, praktijkondersteuners en thuiszorgorganisaties samen. Ergotherapie Hamers vindt deze multidisciplinaire samenwerking binnen de eerstelijnszorg een grote meerwaarde voor de behandeling.

Huisbezoeken kunnen ingepland worden voor o.a. Breda, Bavel, Dorst, Rijen, Teteringen, Oosterhout .

Overtuigd? Maak kennis met ons.